Всички програми

ДО ВСИЧКИ КЛИЕНТИ !!!
Програма
Уважаеми клиенти!

Уведомяваме Ви, че офисът на фирмата започва да работи от 13.05.2020 год, спазвайки всички противоепидемични мерки. Молим всички клиенти да изберат един от трите варианта, посочени по-долу и да ни уведомят посещавайки офиса или по телефон 0899418080 или мейл /globsues@abv.bg/. Ако решите да посетите офиса, моля да носите предпазни средства. В офиса няма да се допускат повече от двама клиенти наведнъж.

Вярваме, че с уважение, спокойствие и разбиране ще се справим заедно с необичайната ситуация.

С платените депозити към нас за планирани пътувания , заради обявеното извънредно положение, ще процедираме по един от следните начини, избран от Потребителя:

1. Да приеме последващо предложение на ТУРОПЕРАТОРА за туристически пакет за алтернативна дата, за пътуване в срок до 12.2021 г.
2. Да ползва ваучер на стойност вече платената сума за анулирания туристически пакет в рамките на една година от споразумението.
3. Да бъде възстановена сумата, внесена по съответната резервацията в срок до 90 работни дни от датата на екскурзията, след направените удръжки за не възстановени суми от авиокомпании или хотели, ако има такива. Посоченият срок е дефиниран, съгласно необходимото техническо време за постъпване обратно към нас, на вече депозираните суми към доставчици за изпълнение на програмите. Сумите ще бъдат възстановявани в брой или по банков път, според начина на плащане. Моля да носите и предоставите платежните документи, издадени за направеното плащане.

След като ПОТРЕБИТЕЛЯТ уведоми писмено за своя избор, ще бъде сключен АНЕКС към договора за туристическо пътуване, който ще удостовери избора.

В случай, че постъпи анулация на резервация за пътуване към държави, които не са в извънредно положение, не са със затворени граници, не са с отменени за изпълнение полети или са за бъдещ период, извън фиксирания за „извънредно положение“, АНУЛАЦИЯТА ще бъде разглеждана по смисъла и съгласно сключения договор за туристическо пътуване и неговите срокове за анулация и неустойки.

Бихме искали да Ви уверим, че ще продължим да работим, защитавайки интересите на своите клиенти. Доказали сме моралното си поведение на пазара на туристическите услуги и ще продължим напред в тази посока.

Пожелаваме на всички здраве и кураж! Благодарим Ви за разбирането!

От екипа на ГЛОБУС ЕС ООД

Как да резервирам
По телефона:
+359 899 418080
На e-mail:
globuses@abv.bg
И още полезни връзки:
Още оферти от Глобус Ес