Всички програми

КОЛЕДНО ВЪЛШЕБСТВО В ДОЛИНАТА НА ЕЛЗАС - КОЛМАР И БАДЕН БАДЕН
Маршрут:
Сливен - Баден Баден - Колмар

Продължителност:
4 дни / 3 нощувки

Транспорт:
Самолет

Дати на отпътуване:


Цена от: 850 лв.
Програма
Това е вашата Коледна приказка!
Пъстроцветна коледна украса, светлини, червено вино с подправки и какви ли не лакомства изникват в ума ни, когато си помислим за Декември. Ако този месец сте избрали да пътувате в Европа, не трябва да пропускате да се насладите на магията на Стария континент и неговите вълшебни Коледни базари. Старинните улички и красивата архитектура, в комбинация със сипещ се сняг и блещукащи лампички ще ви пренесат в една истинска приказка, от която няма да пожелаете да си тръгнете. Потопете се във вълшебството на Коледа!

1 Ден /01.12.2019/
Oтпътуване от Сливен в 08:30 ч. от площад "Хаджи Димитър, отпътуване от Нова Загора в 09:00 ч. от спирка след кръговото, от Стара Загора в 09:30 от спирка хотел "Железник". Трансфер до летище София. Пристигане на летище София в 12:00 часа. Излитане от България с директен полет София – Баден Баден в 14:00 часа. Кацане в Баден Баден в 15:30 часа. Посрещане на летището от представител на Глобус ЕС. Трансфер до хотела. Настаняване. Кратка почивка за освежаване.

Разглеждане на Баден Баден / Германия / - наричан още европейският Лас Вегас. Разходка в прекрасният парк Лихтенталер алее. Посещение на едно от най-красивите казина в света - в снежнобялата Курхаус - символът на Баден-Баден, а Фестшпилхаус, втората по големина в Европа оперна и концертна сцена. През цялата година прекрасният Стар град на Баден-Баден предлага изкушения за разходка и пазаруване, а множеството отличени със звезди ресторанти примамват посетителя с международна и фина баденска кухня. Свободно време за разходка в един от най-красивите коледни базари.

Нощувка в Баден Баден.

2 Ден /02.12.2019/
Закуска. Свободно време за разходка или по желание посещение на един от най-големите търговски центрове - аутлети (Roppenheim The Style Outlets) на границата между Германия и Франция.

Връщане в Баден Баден. Свобдоно време за разглеждане на един от най-големите Коледни базари в Германия – празник за всички сетива! Приятно ухаещи, празнично осветени, изпълнени с Коледни звуци и кулинарни лакомства – така ще почувствате с всичките си сетива Коледния базар в Баден-Баден. По украсените сергии търговците предлагат произведения на художествените занаяти, коледните сладки, греяното вино и местните специалитети радват небцето, а тържествените звуци на хорове и духови оркестри създават музикалния фон.

Нощувка в Баден Баден.

3 Ден /03.12.2019/
Закуска. Продължаваме към една от 10-те ТОП дестинации в Европа - Колмар. Един прелестен град с много цветове, който толкова очарова посетителите си, че някои от тях го определят като най-красивия в Европа – това е Колмар във френската провинция Елзас (Франция).

Този френски град прилича на приказка през цялата година, но около Коледа напълно можете да забравите, че се намирате на истинско място, сред истински хора. Просто е прекалено хубаво, за да е истина! Къщите, които приличат на захарни фигурки са увити в цветни лампички. В центъра на града има огромна ледена пързалка и няколко коледни базара, на които можете да почувствате истинската атмосфера на Коледа и на старите къщи. А в квартала, наричан Малката Венеция заради плавателните си канали, детски хорове плават с лодки и изпълняват празнични песни. Потопете се във вашата КОЛЕДНА ПРИКАЗКА !!!

Свободно време за разходка. Отпътуване за Баден Баден.

Връщане в хотела. Нощувка в Баден Баден.

4 Ден /04.12.2019/
Закуска от 06:30 до 07:00ч. В 07:15 трансфер до летището. Излитане за България в 09:15. Кацане в София в 12:35. Трансфер София - Сливен с автобус на „Глобус ЕС”. Пристигане в Сливен вечерта.

  


Цена : 850 лв

Цената включва:

 • Самолетен билет София – Баден Баден, с включен ръчен багаж до 10 кг
 • Самолетен билет Баден Баден – София, с включен ръчен багаж до 10 кг
 • Трансфер Сливен – Летище София и Летище София – Сливен
 • Транспорт с луксозен автобус
 • 3 нощувки със закуски в центъра на Баден Баден – в един и същи хотел
 • Медицинска застраховка с асистанс – 5000 евро
 • Пешеходна обиколка на Баден Баден
 • Пешеходна обиколка на Колмар
 • Представител от агенцията на Глобус Ес

Цената не включва:

 • По желание доплащане за голям чекиран куфар 20 кг – 25 евро на посока **
 • Сити такси за хотелите – 3 х 4 евро = 12 евро

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ВХОДНИ ТАКСИ ПО ПРОГРАМАТА НЯМА !!!
Как да резервирам
По телефона:
+359 899 418080
На e-mail:
globuses@abv.bg