Всички програми

Екскурзия до Санкт Петербург, Русия – Белите нощи през юли
STOP SALE
Продължителност:
6 дни / 5 нощувки

Транспорт:
Самолет

Цена от: 1519 лв.
Програма
1 Ден Екскурзията до Санкт Петербург започва с чартърен полет от летище Бургас. Кацане на летището в Санкт Петербург. Трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка.
2 Ден Закуска. Първият ден от нашата програма в Санкт Петербург започва с автобусна обзорна обиколка. Пътувайки с автобус по Невски проспект ще запечатваме с фотоапаратите си красотата и величието на руския гений, въплътено във величествените постройки, великолепните църкви и катедрали. Ще видим Казанската катедрала, Адмиралтейството, Дворцовия площад, Медния конник, Лятната градина, Марсово поле, Троицкия мост, Стрелката на Василиевския остров с Фондовата Борса. Ще се разходим из Петропавловската крепост и ще посетим катедралата „Петър и Павел“, където са погребани руските царе. Свободно време. Нощувка.
3 Ден Закуска. Величието на руските църкви. Ще посетим емблематични за Русия и християнския свят църкви:
Спас на Крови - построена е на мястото, на което император Александър II е бил смъртоносно ранен през 1881 г. От там идва и името на църквата "Църквата на нашия спасител върху пролятата му кръв". Строителството на църквата започва през 1883 г. по времето на Александър III и е била завършена през 1907 г. по времето на Николай II;
Посещение на Исакиевския събор - внушителен по своите размери и величие. Строен 40 години по проект на Огюст Монферан в чест на преподобни Исакий Далматски, особено почитан от Петър I
Следва посещение на най-величествения музей в света, Ермитажа, с най – богатата картинна колекция в света, включваща произведения на Леонардо да Винчи, Рафаело, Джорджоне, Караваджо и други велики художници. Свободно време. Нощувка.
4 Ден Закуска. Жадни за още красоти се отправяме към Петерхоф за поредния тур от нашата програма в Санкт Петербург. Предстои ни екскурзия до Петерхоф - лятната резиденция на руските императори, построен с идеята да съперничи по пищност и красота на двореца във Версай. Ще се разходим в парка, ще видим уникалните фонтани и каскади, ще посетим Големия Дворец. Връщане в Санкт Петербург. Свободно време. Нощувка.
5 Ден Закуска. Екскурзия до Пушкин - едно великолепно преживяване, без което е немислима всяка екскурзия до Русия. Ще видим дворцовия ансамбъл Царско Село - бивша резиденция на руските императори, блестящ паметник на световната архитектура от 18 и 19 век. Ще посетим Екатерининския дворец с прочутата кехлибарена стая и дворцовия парк, богато украсен с мраморни статуи, павилиони и мостове. Връщане в Санкт Петербург. Свободно време. Нощувка.
6 Ден Закуска.Трансфер до летището. Чартърен полет до Бургас.ЦЕНA 1519 ЛЕВА
Цената е валидна за записвания до 10.01.2018

Цената на екскурзията включва
Самолетен билет Бургас–Санкт Петербург – Бургас с включени летищни такси и чекиран багаж
5 нощувки със закуска в хотел Москва 4*или подобен
Трансфер летище – хотел - летище
Обзорна обиколка на Санкт Петербург с посещение на Петропавловската крепост
Посещение Ермитажа
Посещение на Петерхоф
Екскурзия до гр Пушкин
Посещение на руските църкви
Екскурзоводско Обслужване /Водач по време на пътуването
Входни такси на посещаваните по програма обекти

Цената на екскурзията не включва:
Виза – 120 лева
Разходи от личен характер
Медицинска застраховка – 20 лева за 30000 евро

Плащане
Депозит – 700лева.
Доплащане 45 дни преди датата на отпътуване

Неустойки
до 60 дни – без неустойки
от 45 до 59 дни – депозита
до 45 дни – цялата сума

Цената на екскурзия Санкт Петербург е валидна при група от 30 човека.Необходими документи – задграничен паспорт и виза. За деца под 18г., пътуващи без един или двама родители - нотариално заверено пълномощно. Глобус ЕС си запазва правото на промени в последователността на Туровете.Необходими документи за руска виза: валиден международен паспорт (минимум 6 месеца от датата на отпътуване), актуална снимка паспортен формат, попълнен визов формуляр

Как да резервирам
По телефона:
+359 899 418080
На e-mail:
globuses@abv.bg