Всички програми

Предколеден уикенд в Драма и Града на мечтите - Онируполи

Маршрут:
Сливен-Мелник-Драма/Онируполи-Гърция
99
лв.
2 дни / 1 нощувки
ПРОМОЦИЯ до 12.12.2017 г

Мелник - град музей, град история, най-малкото градче в България... Влизаш в града и сякаш попадаш в миналото - живописни къщички с керемидени покриви, тесни улички, каменни пътища и каруци, теглени от тъжни коне, извозващи бъчви с вино.

Мелнишкото вино има богат вкус и аромат. Винарните къщи на Мелник са известни далеч извън България и това не е случайно, защото тук винопроизводството се развива от стотици години и тайните му са предавани от поколение на поколение.

Всяка година, за Коледа в Драма се издига град в града – Онируполи (Град на мечтите). От 4 декември до 4 януари, всички деца и възрастни, които искат да почувстват духа на Коледа, да повярват в чудеса или просто да получат подаръци, могат да посетят празничното градче.

1-ви ден: Отпътуване от гр.Сливен в 07:00 часа от площад „Съби Димитров”, от гр. Нова Загора в 07:30 часа, от гр. Стара Загора в 08:00ч. Пристигане в град Мелник около обяд. Настаняване в хотела. Посещение на Роженския манастир "Свето Рождество Богородично". Усетете магията на Коледа, докосвайки се до "Чудотворната икона на Богородица. Връщане в град Мелник. Свободно време за разходка. Празнична вечеря с традиционни български гозби и музикална програма. Нощувка.

2-ри ден: Закуска. Отпътуване за Гърция /град Драма/. Посещение на коледния град Онируполи - град на мечтите! Усетете духа на Коледа с украсените, кокетни и приказни малки къщички, коледна музика, танци, театрални постановки и базари. Късно вечерта пристигане в Стара Загора, Нова Загора и Сливен.

Цена: 99 лева, с ранни записвания до 12.12.2017г.
Цена след промоционалния период: 130 лева

Деца до 5 години безплатно.
Деца от 5 год. до 12 год. - 50% от редовната цена

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
• Транспорт с луксозен автобус.
• Една нощувка в гр. Мелник, в хотел 3* със закуска.
• Една празнична вечеря с музикална програма
• Посещение на коледния град Онируполи в Гърция
• Екскурзоводско обслужване
• Медицинска застраховка.
• Представител от Глобус-ЕС.


„Глобус ЕС” ООД е сключил застраховка “ Отговорност на Туроператора “ със застрахователна компания “ГРУПАМА ЗАСТРАХОВАНЕ” ЕАД застрахователна полица №7500170000339


И още полезни връзки:
Още оферти от Глобус Ес