Всички програми

СПА почивка на Дарданелите за ОСМИ МАРТ !!!
Маршрут:
Сливен-Чанаккале /Турция/

Продължителност:
4 дни / 3 нощувки

Транспорт:
Автобус

Дати на отпътуване:
01.11.2018 г.

Цена от: 350 лв.
Програма
ДАРДАНЕЛИТЕ – ЕДНА СБЪДНАТА МЕЧТА БЛИЗО ДО ВАС – ЗА ДА НЕ ВИ ОТЕГЧАВА ДЪЛГОТО ПЪТУВАНЕ!!!

ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА СЕБЕ СИ С БОГАТА ПАЛИТРА ОТ УДВОЛСТВИЯ В ЛУКСОЗНИЯ СПА Х-Л "КОЛИН" 5*

Хотел "Колин" 5* , Чанаккале е синоним на класа и лукс. Просторните му стаи, изцяло в модерен стил, откриват страхотна гледка към пролива Дарданелите, Националния парк "Galipoli" и хотелските градини, в които всеки мечтател и романтик би желал да се разходи. Хотелът, също така, разполага с 6 бара, открит и закрит басейн и модерен SPA център.
Почивката на това луксозно и уникално място, като хотел "Колин" 5*, Чанаккале, със сигурност ще остави незабравими спомени за страхотно изживяване!

1 Ден
Отпътуване от Сливен в 07:00ч, от Ямбол 07:30ч.

Пътуване към гр.Чанаккале /Чанаккале/. Града е разположен от двете страни на протока Дарданели. Преминаване на протока Дарданели с ферибот, който свързва Мраморно и Егейско море. Бреговете му докосват и двата континента – Европа и Азия. Редовно между двата бряга плават фериботи, а заедно с пристанищата в Карибита, Галиполи, Бозджаада и Кючуккую, е марината, където акостират луксозни яхти, преминаващи през протока Дарданели. Често плавателните съдове са собственост на туристи, които са избрали Чанаккале за своята почивка на място с богата история, легенди и природни дадености. Настаняване около обяд в луксозен СПА хотел 5* http://www.kolinhotel.com/eng/hakkimizda.asp.
Свободно време за почивка и разглеждане на комплекса. Вечеря. Нощувка.

2 Ден
Закуска. По желание полудневна екскурзия до древния град Троя. Троя е град съществуващ повече от 4000 години и познат като център на древните цивилизации. В Троя се пази въобръжаем модел на дървения кон, който Гърците използвали, за да завладеят Троя с хитрост по време на митичната война породена от хубавата Елена. След обяд връщане в хотела и възможност за релакс в СПА центъра на хотела. Вечеря.
Нощувка.

3 Ден ч.
Закуска. Свободно време за почивка в комплекса на хотела или посещение на най-големите търговски центрове в региона. Панорамна разходка и разглеждане на Чанаккале. Вечеря. Нощувка.

4 Ден
Закуска и отпътуване за България. БОНУС: Кратка пауза по време на пътуването в гр. Кешан. Време за пазаруване в големия търговски център „KIPA” и “MIGROS”, посещение на магазин от веригата LINDA EXPORT и OUTLET CENTRUM KESAN.Късен следобяд пристигане в Сливен.


Цена:350 лв.
Доплащане за настаняване в единична стая : 110 лв.

Цената включва:
• Транспорт с луксозен автобус и транспортни разходи.
• 3 нощувки със закуски и вечери /на блок маса/.
• Настаняване в хотел 5* /безплатно ползване на басейни,фитнес,сауна и др./.
• Медицинска застраховка с асистанс.
• Екскурзоводско обслужване.
• Фериботни, митнически и магистрални такси.
• Представител от Глобус ЕС през цялата почивка.

БОНУС: Кратка пауза по време на пътуването в гр. Кешан. Време за пазаруване в големия търговски център „KIPA” и “MIGROS”, посещение на магазин от веригата LINDA EXPORT и OUTLET CENTRUM KESAN.

Цената не включва:
• Посещение на древния град Троя - 15 евро ( включва трансфер с автобус, входни такси и екскурзовод на български език)
• Разходи от личен характер.

Как да резервирам
По телефона:
+359 899 418080
На e-mail:
globuses@abv.bg